Budapest III. kerület
Óbuda Szőlő utca

49.900.000 Ft

139.113

Panorámás, emeleti, új építés, falfűtés-hűtés

ID: 273397
Eladó Lakás / Tégla
Budapest III. kerület Eladó Lakás Szőlő utcaBudapest III. kerület Eladó Lakás Szőlő utcaBudapest III. kerület Eladó Lakás Szőlő utcaBudapest III. kerület Eladó Lakás Szőlő utcaBudapest III. kerület Eladó Lakás Szőlő utcaBudapest III. kerület Eladó Lakás Szőlő utca
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 1037 Budapest III. kerület
(Óbuda)
Szőlő utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / TéglaAlapterület 45 m2
Szobaszám 2Építés éve 2018
Tulajdonjog / bérleti jog TulajdonjogKöltözhető azonnal
Állapot ÚjépítésűKomfort Összkomfortos
Tetőtér Nem tetőtériSzintek száma az épületben 8 szintes
Emelet 5. emeletLift Van
Fűtés GeotermikusBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Egy helyiségbenErkély Nem
Akadálymentesített IgenKertkapcsolatos Nem
Honnan nyílik LépcsőházbólKilátás Panorámás
Tájolás nyugat
Parkolás Teremgarázs

Leírás

III. kerületben a Szőlő utcában az Amfiteátrumnál eladásra kínálunk egy 2018 áprilisában átadott új építésű 49 lakásos társasházban lévő, emeleti ingatlant.
Az épület 8 szintes. Az alagsori szint a teremgarázsoké és tárolóké. Az utcaszinten üzlethelyiségek kapnak helyet. Az első emelettől felfelé változó méretű 1,5 - 4 szobás lakások kerültek kialakításra, az első emeleten, néhol kertkapcsolattal, a legfelső szinten nagy teraszos penthouse lakásokkal.
Az épület kiemelten energiatakarékos, a fűtésről hőszivattyú gondoskodik mennyezet, illetve helyenként padlófűtéssel és –hűtéssel, továbbá légcserélő rendszerrel. A villamos hálózat napelemekkel egészül ki. Az ingatlan 45m2, 2 egész szoba, összes bútorral, gépiesítéssel kerül eladásra. Az ingatlan nyugati fekvésű a hegyekre panorámás, jó állapotú. A rezsi nagyon kedvező, közös költséggel együtt 19.650ft, ezen felül csak az áramot kell fizetni, egyedi mérés alapján. A lakáshoz saját teremgarázs beálló hely tartozik, melyet meg lehet vásárolni az ingatlanhoz (+7millió forint).