Kedves Látogató!

 

 

A Homexpress ingatlaniroda, olyan közvetítői csoport, melynek célja, hogy a hazai ingatlanpiacon, a szédületes ütemben szaporodó közvetítő vállalkozások között, biztos pontot teremtsen az ügyfelek számára.

 

Egy olyan közegben, melyben számos cég vallja magát a „legnagyobbnak”, a „legprofibbnak”, vagy éppen a„legsikeresebbnek”, mi távol kívánunk maradni a verbális marketing-hadviselés színtereitől, hogy teljes energiánkkal az ügyfeleinkre összpontosíthassunk.

 

Az egyre hosszabb, egyre apróbb betűvel írott és egyre érthetetlenebb dokumentumok világában, egyoldalas, könnyen értelmezhető, jól átlátható dokumentumokkal dolgozunk, mert nekünk nem célunk az ügyfelet kacifántos jogi útvesztőkbe terelni, amelyből esetenként csak hosszú idő elteltével, és jelentős anyagi áldozat árán szabadulhat. Ingatlanközvetítőként hiszünk benne, hogy sikerünk titka, az ügyfél magas szintű és korrekt kiszolgálásában rejlik, nem a folytonos pereskedésben.

 

Munkatársaink, összességében több tízéves szakmai tapasztalatának köszönhetően, már a megalakulásunk pillanatában széles körű és elmélyült ismeretekkel rendelkező cégnek mondhatjuk magunkat. A felkészültség és a magas szintű szaktudás, több más dolog mellett, értékrendünk alappillérjeit képezik. Ennek megfelelően nagy szerepet tulajdonítunk szakmai ismereteink folyamatos bővítésének.

 

A sikeres közvetítés érdekében, a legismertebb, leghatékonyabb marketingfelületeket használjuk, továbbá folyamatosan kutatjuk az új lehetőségeket.

 

Reméljük mihamarabb lesz lehetőségünk, hogy cégünk hatékonyságáról Önnek is tanúbizonyságot tegyünk.

 

Akár keresi, akár eladná, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen tudja,

 

Az Ön otthona, a mi hivatásunk.

 

Köszönjük a megtisztelő figyelmét,

Üdvözlettel,

A Homexpress csapata