Budapest XIII. kerület
Újlipótváros Kresz Géza utca

59.900.000 Ft

165.205
ID: 240819
Eladó Lakás / Tégla
Budapest XIII. kerület Eladó Lakás Kresz Géza utcaBudapest XIII. kerület Eladó Lakás Kresz Géza utcaBudapest XIII. kerület Eladó Lakás Kresz Géza utcaBudapest XIII. kerület Eladó Lakás Kresz Géza utcaBudapest XIII. kerület Eladó Lakás Kresz Géza utcaBudapest XIII. kerület Eladó Lakás Kresz Géza utca
Elhelyezkedés 1134 Budapest XIII. kerület
(Újlipótváros)
Kresz Géza utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Tégla
Alapterület 59 m2
Szobaszám 3
Állapot Felújított
Komfort Összkomfortos
Tetőtér Nem tetőtéri
Emelet 5. emelet
Lift Van
Fűtés Házközponti fűtés
Belmagasság 3 méter alatt

Eladásra kínáljuk Újlipótváros egyik legfrekventáltabb részén, a Kresz Géza utca elején, közel a Nyugati pályaudvarhoz és a Westend bevásárló központhoz, egy jól karbantartott, liftes, téglaépület V. emeletén található, 59 nm-es, 3 szobás, utcai és udvari kilátással rendelkező, teljes egészében felújított ingatlant.
Az emeleten más ingatlan nem található, emiatt maximális a privát szféra. Felújításkor cserélve lettek az elektromos vezetékek illetve a vízvezetékek, a nyílászárók, a burkolatok, egyszóval minden.
Az ingatlan lokációját tekintve kiváló, hisz csendes utcában található ugyanakkor közel mindenhez. Alig pár perc alatt megközelíthető számos tömegközlekedési eszköz, adott a lehetőség a bevásárlásra, szórakozásra mivel sok kisebb nagyobb üzlet és vendéglátóegység található a környéken, szintúgy mint posta, gyógyszertár, iskola de még a Szent István park is alig 10 percre található.
Az ingatlant ajánlom azoknak akik saját részre keresnek egy igazán minőségi és élhető otthont ahova csak beköltözni kell, amire jellemző az Újlipótvárosi családias hangulat mégis központi helyen található. Ugyanezen oknál fogva a befektetésben gondolkodók is megtalálhatják a számításaikat hiszen remek elhelyezkedése és kulcsrakész állapota miatt gyakorlatilag azonnal kiadható akár rövid akár hosszú távra.