Budapest XI. kerület
Lágymányos Lágymányosi utca

52.900.000 Ft

135.773
ID: 315697
Eladó Lakás / Tégla
Budapest XI. kerület Eladó Lakás Lágymányosi utcaBudapest XI. kerület Eladó Lakás Lágymányosi utcaBudapest XI. kerület Eladó Lakás Lágymányosi utcaBudapest XI. kerület Eladó Lakás Lágymányosi utcaBudapest XI. kerület Eladó Lakás Lágymányosi utcaBudapest XI. kerület Eladó Lakás Lágymányosi utcaBudapest XI. kerület Eladó Lakás Lágymányosi utcaBudapest XI. kerület Eladó Lakás Lágymányosi utca

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 1111 Budapest XI. kerület
(Lágymányos)
Lágymányosi utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / TéglaAlapterület 52 m2
Szobaszám 1 + ½ Építés éve 1940
Tulajdonjog / bérleti jog TulajdonjogKöltözhető kevesebb mint 6 hónapon belül
Állapot Közepes állapotúKomfort Összkomfortos
Tetőtér Nem tetőtériSzintek száma az épületben 7 szintes
Emelet 1. emeletLift Van
Fűtés Gáz - konvektorBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Egy helyiségbenErkély Igen
Erkély mérete 2 m2Kertkapcsolatos Nem
Honnan nyílik FolyosórólKilátás Utcára néző
Udvarra néző
Parkolás Közterületen parkolásParkolás benne van az árban Igen
Extrák Alacsony rezsi
Tehermentes

Leírás

XI. kerület Lágymányos városrészen, a méltán közkedvelt Lágymányosi utcában kínálunk eladásra, egy EMELETI, 52nm-es 1+1 szobás lakást. A társasház az 1940-es években épült, jó állapotú, folyamatos felújításokon esik át. A nagyobbik szobából egy egészséges mérettel rendelkező ERKÉLY nyílik az utcafrontra. A kisebbik szoba a belső udvar fele néz. A lakáson belül ki lett cserélve a teljes villanyhálózat, a bejárati ajtó, a nagyszobában pedig az ablak, ami redőnnyel lett ellátva. A fűtésről gázkonvektor gondoskodik jelenleg.
Infrastruktúráját tekintve kimagasló, sétatávolságon belül elérhető orvosi rendelő, iskola, óvoda, éttermek, kávézók, élelmiszer és egyéb kiskereskedelmi üzletek. Az ALLEE, és a Móricz Zsigmond körtér szintén pár perc sétára található. Számos tömegközlekedési lehetőség elérhető a lakás szűk vonzáskörzetében.
A lakás TEHERMENTES.