Budapest V. kerület
Belváros Kecskeméti utca

35.500.000 Ft

98.822
ID: 258324
Eladó Lakás / Tégla
Budapest V. kerület Eladó Lakás Kecskeméti utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Kecskeméti utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Kecskeméti utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Kecskeméti utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Kecskeméti utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Kecskeméti utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Kecskeméti utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Kecskeméti utca
Elhelyezkedés 1053 Budapest V. kerület
(Belváros)
Kecskeméti utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Tégla
Alapterület 40 m2
Szobaszám 1 + ½
Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Állapot Közepes állapotú
Komfort Összkomfortos
Tetőtér Nem tetőtéri
Emelet 4. emelet
Lift Van
Fűtés Gáz - konvektor
Kilátás Udvarra néző

Remek befektetési lehetőség az Egyetem térnél!

Budapest legkedveltebb részén, az V. kerület szívében, a Kecskeméti utca legelején, egy rendezett, liftes polgári ház negyedik emeletén kínálunk egy 40 négyzetméteres ingatlant. Elosztását tekintve tökéletes volt arra, hogy két külön nyíló hálószobát alakítsanak ki (amelyeket jelenleg is bérelnek), valamint egy közös étkezős konyhával rendelkezik. Igény esetén kell az ingatlanra költeni, de probléma nélkül továbbra is bérbe adható.

A környéken egy perces sétán belül szinte minden megtalálható. Vendéglátó egységek, szórakozási és kulturális lehetőségek egyaránt, valamint az infrastruktúrája is kiváló, több metró, busz és villamosvonal is könnyen megközelíthető.

Rugalmasan megtekinthető, hívjon bátran!

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre.
További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.