Budapest XI. kerület
Kelenföld

64.900.000 Ft

166.568

Kiváló Lokációban, Új Építésű Lakás Eladó a XI. kerületben, az Etele Pláza szomszédságában!

ID: 314859
Eladó Lakás / Tégla
Budapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó LakásBudapest XI. kerület Eladó Lakás

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 1115 Budapest XI. kerület
(Kelenföld)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / TéglaAlapterület 76 m2
Szobaszám 1 + 2x½ Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Költözhető azonnalÁllapot Építés alatt
Komfort ÖsszkomfortosTetőtér Tetőtéri
Szintek száma az épületben 5 szintesEmelet 4. emelet
Lift NincsBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön helyiségbenErkély Nem
Akadálymentesített NemKertkapcsolatos Nem
Honnan nyílik LépcsőházbólKilátás Panorámás
Kertre, parkra néző
Tájolás dél
észak
Parkolás Parkolás a közelben
Parkolás benne van az árban IgenPanelprogram Nem vett részt
Extrák Alacsony rezsi

Leírás

A XI. kerület egyik legkedveltebb részén, Kelenföld szívében kínálunk eladásra egy 1+2 szobás belső kétszintes, bruttó 76nm, nettó 55nm alapterületű lakást. Az ingatlant páratlan elhelyezkedése -a nemrégiben épült Etele Pláza közvetlen szomszédságában- valamint a környék minden kényelmi szolgáltatásának közelsége teszi egyedülállóvá.
A helyszín minden igényt kielégít: dohányboltok, kis- és nagykereskedelmi üzletek, kávézók, cukrászda és gyógyszertárak gyalogosan elérhetőek. A kiváló közlekedési infrastruktúra pedig azt jelenti, hogy Budapest bármely pontjára könnyen eljuthatunk, hiszen a 4-es metró, buszok, villamosok és vonatok mindössze 1-2 perc sétára találhatóak. A Bikás Park szintén sétatávolság, ahol mind a sportolni, mind pedig a pihenni vágyók megtalálják a megfelelő elfoglaltságukat.
Az ingatlan kiválóan alkalmas saját részre, vagy kiadásra is, hiszen az egyetemek pár perc közlekedéssel elérhetőek.
A lakás jelenleg befejezésre vár, ami azt jelenti, hogy az új tulajdonos, kb 80-85%-os készültségi szinten veheti át az ingatlant.
A lakás tervezésekor különös figyelmet fordítottak az otthon kényelmére és funkcionalitására. Az alsó szinten jelenleg egy tágas nappali, egy hálószoba, konyha, étkező, fürdő és külön wc lettek kialakítva. A felső szinten egy hálószoba kapott helyet.
Az épület tégla építésű és rendkívül gondozott, a lakóközösség pedig barátságos és segítőkész. A társasháznak egy közös, gondozott kertje is van, ami tovább növeli az otthon nyugalmát és kényelmét.
Az ingatlan egyedülálló jellegzetessége, hogy nincsenek közvetlen szomszédok, így a nyugalom és a magánélet garantált.
Az ingatlanból csodálatos panoráma nyílik a budai hegyekre, ami minden évszakban varázslatos látványt nyújt.
Ideális választás lehet azon vevőknek is, akik irodában gondolkodnak, de mégsem szeretnének hatalmas bérleti díjakat fizetni a plázában.
Az eladó által készíttetett látványtervek a fotók között megtalálhatóak.
Amennyiben kérdése lenne, vagy megtekintené az ingatlant, keressen telefonon, vagy e-mailen.