Budapest VIII. kerület
Józsefváros (Nagykörúton kívül) József körút

59.900.000 Ft

166.746
ID: 257907
Eladó Lakás / Tégla
Budapest VIII. kerület Eladó Lakás József körútBudapest VIII. kerület Eladó Lakás József körútBudapest VIII. kerület Eladó Lakás József körútBudapest VIII. kerület Eladó Lakás József körútBudapest VIII. kerület Eladó Lakás József körútBudapest VIII. kerület Eladó Lakás József körútBudapest VIII. kerület Eladó Lakás József körútBudapest VIII. kerület Eladó Lakás József körút
Elhelyezkedés 1088 Budapest VIII. kerület
(Józsefváros (Nagykörúton kívül))
József körút
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Tégla
Alapterület 99 m2
Szobaszám 5
Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Állapot Felújított
Komfort Dupla komfortos
Emelet 4. emelet
Lift Van
Fűtés Gáz - cirkó
Belmagasság 3 méter felett
Wc és fürdőszoba Külön is egyben is
Kilátás Utcára néző
Udvarra néző
Extrák Tehermentes

Eladásra kínálunk a József körúton egy 99 nm- es 4. emeleti ingatlant. A lakás 2016 – ban teljes felújításon esett át. Az ingatlan egy kívül és belül felújított Társasházban található, ahol lift üzemel. A lakás ablakai csendes mellékutcára és a rendezett belső udvarra néznek. A lakás befektetési célból teljesen ideális. Jelenleg 5 különnyíló szobával, 2 fürdőszobával és 2 mellékhelyiséggel rendelkezik. A jelenlegi bérlőknek 2021. augusztus 31.- ig fix bérleti szerződésük van. Többségükben külföldi diákok. Egy szobában 1 fő található. Az ingatlan üzemeltetését a tulajdonos egy megbízottja látja el. A bérlemény zavartalan működését, a bérlőkkel való kommunikációt és szükség esetén a szobák bérlőkkel való feltöltését is ellátja.

A lakásban és szobákban található berendezési tárgyak az ingatlanban maradnak, a vételár részét képezik. A közművek fogyasztás alapján fizetendőek. A rezsit tartalmazza a szobák bérleti díja. Igény esetén pontos felvilágosítást adunk a szobák bérleti összegéről.

Az ingatlan tulajdoni lapja rendezett! 1/1 arányú tulajdoni hányaddal. Tehermentes!

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre.
További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.
Vevőink számára a közvetítés díjtalan!