Budapest V. kerület
Belváros Váci utca

99.900.000 Ft

273.961
ID: 241948
Eladó Lakás / Tégla
Budapest V. kerület Eladó Lakás Váci utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Váci utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Váci utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Váci utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Váci utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Váci utca
Elhelyezkedés 1054 Budapest V. kerület
(Belváros)
Váci utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Tégla
Alapterület 72 m2
Szobaszám 2 + ½
Állapot Felújított
Komfort Összkomfortos
Tetőtér Nem tetőtéri
Emelet 3. emelet
Lift Van
Fűtés Gáz - cirkó
Belmagasság 3 méter felett
Wc és fürdőszoba Egy helyiségben
Kilátás Utcára néző
Tájolás nyugat

V. kerület, közkedvelt részén, a méltán népszerű Vörösmarty térnél, pár lépésre a Duna partjától, az Erzsébet tértől és a Bazilikától, a közkedvelt Váci utcában, egy 1902-ben klasszicista stílusban épült, gyönyörű nagypolgári liftes épület magas emeletén (III.) kínálunk eladásra egy igazi kuriózumot.
Az ingatlan 72 négyzetméter alapterületű, remek 2+1 szobás kialakítást kapott egy nagyobb klasszikus konyhával, mind 3 szoba utcai nézetű! A lakás teljeskörű felújításon esett át nem csak esztétikailag hanem műszakilag is, minden helysége jól átgondolt belsőépítészeti és tervezési munka gyümölcse. Kiváló elrendezésének köszönhetően jól hasznosítható.
Az ingatlan készültsége 90%-os, bútorok, gépesítés és esztétikai javítások még hátra vannak, viszont kulcsom van az rugalmasan, rugalmasan tudom mutatni!

A közlekedés is kiválónak mondható, metrók (1,2,3), buszok, villamos szinte azonnal elérhetők. A környék infrastruktúrája az egyik legkiemelkedőbb Budapesten, egyetemek, iskolák, éttermek és egyéb szolgáltató egységek mind a közelben.
Kiváló elhelyezkedésének és adottságainak köszönhetően, az ingatlan könnyen bérbeadható, remek befektetési lehetőség, de saját, illetve első lakásban gondolkodóknak is egyaránt ajánlom.
AZ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK!