Budapest XVI. kerület
Kisszentmihály

119.900.000 Ft

354.986
ID: 224167
Eladó Ház / Családi ház
Budapest XVI. kerület Eladó HázBudapest XVI. kerület Eladó HázBudapest XVI. kerület Eladó HázBudapest XVI. kerület Eladó HázBudapest XVI. kerület Eladó HázBudapest XVI. kerület Eladó HázBudapest XVI. kerület Eladó HázBudapest XVI. kerület Eladó HázBudapest XVI. kerület Eladó HázBudapest XVI. kerület Eladó HázBudapest XVI. kerület Eladó HázBudapest XVI. kerület Eladó HázBudapest XVI. kerület Eladó HázBudapest XVI. kerület Eladó HázBudapest XVI. kerület Eladó HázBudapest XVI. kerület Eladó HázBudapest XVI. kerület Eladó Ház
Elhelyezkedés 1162 Budapest XVI. kerület
(Kisszentmihály)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi ház
Alapterület 260 m2
Szobaszám 6
Építés éve 1997
Szerkezet Tégla ház
Telek terület 950 m2
Állapot Jó állapotú
Komfort Dupla komfortos
Szintek száma az épületben 3 szintes
Fűtés Gáz - cirkó
Wc és fürdőszoba Külön is egyben is
Erkély Igen
Erkély mérete 6 m2
Terasz 15 m2
Kilátás Kertre, parkra néző
Utcára néző
Extrák Légkondicionáló
Terasz

A kerület csendes zöldövezeti szélén, Kisszentmihály részen kínálunk eladásra egy háromszintes, kitűnő állapotban lévő családi házat.
Az ingatlan 1997-ben épült, azóta folyamatos munkálatok vannak körülötte: szigetelve van, minden helyiségben légkondicionáló és padlófűtés (cirkókazán), új redőnyök.
A földszint és az emelet 260 nm, a tetőtér beépíthető – víz, fűtés be van vezetve, szigetelve van – amely kb. 80 nm-es.
Az alsó szinten egy tágas előtérbe lépünk, innen jobbra egy hálószoba, balra egy fürdőszoba és mosókonyha, szembe pedig a tágas nappali és étkező. A konyhában található még egy kisebb étkező rész, illetve egy külön kamra helyiség. A konyhát és a nappalit végigöleli egy kényelmes méretű terasz.
A felső szinten a közlekedőből nyílik négy különálló hálószoba, egy tágas fürdőszoba, külön mellékhelyiséggel, illetve két erkély található az emeleten.
Jelenleg fedett garázs nincs a telken, viszont +14% beépíthető még, így szükség szerint építhető. Az udvarra 3-4 autó be tud állni.
A kert végében egy kisebb tároló is található.
Alkalmas lehet több generáció számára is.

Vevőink számára a közvetítés ingyenes!