Budapest VI. kerület
Terézváros (Nagykörúton belül) Révay utca

33.900.000 Ft

95.009
ID: 260835
Eladó Lakás / Tégla
Budapest VI. kerület Eladó Lakás Révay utcaBudapest VI. kerület Eladó Lakás Révay utcaBudapest VI. kerület Eladó Lakás Révay utcaBudapest VI. kerület Eladó Lakás Révay utcaBudapest VI. kerület Eladó Lakás Révay utcaBudapest VI. kerület Eladó Lakás Révay utca
Elhelyezkedés 1065 Budapest VI. kerület
(Terézváros (Nagykörúton belül))
Révay utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Tégla
Alapterület 34 m2
Szobaszám 1 + ½
Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Állapot Jó állapotú
Komfort Összkomfortos
Tetőtér Nem tetőtéri
Emelet 1. emelet
Lift Van
Fűtés Házközponti fűtés
Belmagasság 3 méter felett
Wc és fürdőszoba Egy helyiségben
Akadálymentesített Igen
Honnan nyílik Lépcsőházból
Kilátás Utcára néző
Tájolás északnyugat

VI. kerület közkedvelt részén, a méltán híres Andrássy út vonzáskörében, pár lépésre az Erzsébet tértől, a Bazilikától és a Magyar Állami Operaháztól, a Révay utca elején eladásra kínáljuk ezt a különlegességet.
Az ingatlan egy jó állapotú, liftes ház első emeletén található. A lakás egy jól karbantartott lépcsőházból nyílik. Utcai kilátásának, valamint a faltól-falig tartó hatalmas ablakoknak köszönhetően rendkívül világos. Az ingatlan újszerű állapotú, évek óta hosszútávra bérbe volt adva, korábban a tulajdonos maga lakott benne, így lakhatási, valamint befektetési szempontból is kitűnő választás. A fűtés házközponti, vízóra van, így a közösköltség mindössze 19.374.-Forint, mely a fűtési díjat, ház felújítási alapot, lifthasználatot, társasház biztosítás, közös képviselő díját, illetve a szemétszállítási díjat is tartalmazza.
Abszolút top lokáció, a házból kilépve rögtön az igazi belvárosban találjuk magunk, közvetlen a Bazilika és az Andrássy út mellett. Közlekedési szempontból is kiváló, M1-es, M2-es, M3-as metróvonalak, az Andrássy úton, illetve a Bajcsy-Zsilinszky úton közlekedő autóbuszok, trolibuszok egyaránt legfeljebb két perces távolságra. A környék infrastruktúrája az egyik legkiemelkedőbb Budapesten, egyetemek, iskolák, éttermek és egyéb szolgáltató egységek szinte azonnal elérhetőek.
Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre.
További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon!