Budapest V. kerület
Lipótváros Nádor utca

69.900.000 Ft

194.545
ID: 257700
Eladó Lakás / Tégla
Budapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utca
Elhelyezkedés 1051 Budapest V. kerület
(Lipótváros)
Nádor utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Tégla
Alapterület 94 m2
Szobaszám 4 + ½
Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Állapot Újszerű
Komfort Dupla komfortos
Tetőtér Nem tetőtéri
Lift Van
Fűtés Gáz - cirkó
Kilátás Udvarra néző
Tájolás dél

Fantasztikus lehetőség Lipótvárosban!

Budapest szívében, az V. kerület közkedvelt részén, a Dunától, a Parlamenttől és a Szabadság tértől egy perc sétára kínálunk egy duplex lakást, a közkedvelt Nádor utca egyik legszebb házában!

A háromszintes ház az 1800-as évek végén épült eklektikus stílusban, a mai napig kiváló állapotnak örvend. Ingatlanunk a földszinten helyezkedik el, ennek ellenére – déli fekvésének és a tágas udvarnak köszönhetően - meglepően világos!

A lakás tulajdoni lap szerint 54 négyzetméter. Jó adottságai miatt (5,8 méteres belmagasság) egy teljes 40 négyzetméteres második szintet alakítottak ki. Az ingatlan jelenlegi elosztása szerint három hálószobával, egy nappalival és egy kisebb dolgozószobával rendelkezik. A földszinten található még egy fürdőszoba és egy külön konyha, valamint a felsőbb szint is kapott egy fürdőszobát.
Rugalmasan megtekinthető, hívjon bátran!

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre.
További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.