Budapest V. kerület
Belváros Vámház körút

54.900.000 Ft

156.348
ID: 266908
Eladó Lakás / Tégla
Budapest V. kerület Eladó Lakás Vámház körútBudapest V. kerület Eladó Lakás Vámház körútBudapest V. kerület Eladó Lakás Vámház körútBudapest V. kerület Eladó Lakás Vámház körútBudapest V. kerület Eladó Lakás Vámház körútBudapest V. kerület Eladó Lakás Vámház körútBudapest V. kerület Eladó Lakás Vámház körút
Elhelyezkedés 1053 Budapest V. kerület
(Belváros)
Vámház körút
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Tégla
Alapterület 68 m2
Szobaszám 2
Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Állapot Jó állapotú
Komfort Összkomfortos
Szintek száma az épületben 3 szintes
Emelet 3. emelet
Lift Nincs
Fűtés Gáz - konvektor
Belmagasság 3 méter felett
Wc és fürdőszoba Külön helyiségben
Kilátás Utcára néző
Tájolás délkelet


A Fővám tér és a Kálvin tér között, a Vámház körúton kínálunk egy jó állapotú, kétszobás ingatlant.
A lakás egy az 1872-ben épült műemlék házban található, lift nincs. A társasházat jelenleg felújítják, várhatóan 2021. augusztusi befejezéssel.

Az ingatlan 68 négyzetméteres, egy hatalmas nappalival és egy hálószobával rendelkezi. A fürdőszoba elszeparált a mellékhelyiségtől. A hallba került a konyha egy étkezővel. Mivel a harmadik emeleten található és ablakaink Dél-Keleti fekvésűek, a lakás a nap nagy részében világos! A fűtésrendszer modernizálása mellett egy kisebb esztétikai felújítás után költözhető/kiadható, nem igényel nagy volumenű átalakítást!

A Fővám tér és a Kálvin tér közelségéből adódóan a közlekedési opcióink kiválóak, több busz, metró és villamosvonal is sétatávon belül található, a környék infrastruktúrája kifogástalan.

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre.
További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.