Budapest V. kerület
Lipótváros Szent István körút

94.900.000 Ft

264.125
ID: 261124
Eladó Lakás / Tégla
Budapest V. kerület Eladó Lakás Szent István körútBudapest V. kerület Eladó Lakás Szent István körútBudapest V. kerület Eladó Lakás Szent István körútBudapest V. kerület Eladó Lakás Szent István körútBudapest V. kerület Eladó Lakás Szent István körútBudapest V. kerület Eladó Lakás Szent István körútBudapest V. kerület Eladó Lakás Szent István körút
Elhelyezkedés 1055 Budapest V. kerület
(Lipótváros)
Szent István körút
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Tégla
Alapterület 110 m2
Szobaszám 3
Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Állapot Felújítandó
Komfort Összkomfortos
Emelet 1. emelet
Lift Van
Fűtés Cserépkályha
Belmagasság 3 méter felett
Wc és fürdőszoba Külön helyiségben
Kilátás Utcára néző
Tájolás kelet

Lipótváros egyik legszebb házában, a Vígszínházzal szemben kínálkozik egy remek befektetési lehetőség!

Budapest szívében, a Dunától egy perc sétára, a Jászai Mari tér és a Nyugati pályaudvar között félúton, a Szent István körúton kínálunk egy 110 négyzetméteres ingatlant. A lakás egy az 1800-as évek végén épült klasszikus nagypolgári társasházban található, melyet 2015-ben kívül belül egyaránt gyönyörűen felújítottak. Két lifttel is rendelkezik. A társasháznak egyaránt van bejárata a Szent István körút, valamint a Szemere utca felől, szóban forgó ingatlanunk pedig a jóval csendesebb és naposabb oldalon helyezkedik el, utcai frontja a Szemere utcára néz. Jelenlegi elosztása szerint egy hatalmas nappalival és két hálószobával, valamint egy külön konyhával rendelkezik, de remek alaprajza miatt sok lehetőséget rejt magában. Az ingatlan teljeskörű felújításra szorul, emiatt nem került fel túl sok belső fotó.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bátran, rugalmasan megtekinthető!

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre.
További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.