Budapest V. kerület
Belváros Párizsi utca

65.000.000 Ft

182.502
ID: 263840
Eladó Lakás / Tégla
Budapest V. kerület Eladó Lakás Párizsi utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Párizsi utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Párizsi utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Párizsi utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Párizsi utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Párizsi utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Párizsi utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Párizsi utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Párizsi utca
Elhelyezkedés 1052 Budapest V. kerület
(Belváros)
Párizsi utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Tégla
Alapterület 55 m2
Szobaszám 2
Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Állapot Jó állapotú
Komfort Összkomfortos
Szintek száma az épületben 5 szintes
Emelet 5. emelet
Lift Van
Fűtés Házközponti fűtés
Belmagasság 3 méter felett
Wc és fürdőszoba Egy helyiségben
Kilátás Utcára néző
Tájolás dél

Kulcsunk van hozzá!

V. kerületben, a történelmi Belváros közepén, a Váci utca és a Ferenciek tere közvetlen szomszédságában, a Párizsi utcában, karbantartott, liftes, nagypolgári ház legfelső (5.) emeletén kínálunk eladásra, egy 55 nm-es, 2 szobás, utcai, déli fekvésű lakást. Mindkét szoba a Párizsi utcára néz, fekvésének köszönhetően napfényben úszik. Az ablakosztás miatt egy átalakítást követően akár belső terasz kialakítására is van lehetőség. A magas elhelyezkedése miatt, a házak felett elnézve, a Gellért hegy csúcsa is látható a Citadellával. Befektetési és lakhatási célokra egyaránt ideális választás, az elmúlt években rendszeresen bérbeadott ingatlanról van szó.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon!

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre.
További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.

Vevőink számára a közvetítés díjtalan.