Budapest V. kerület
Lipótváros Október 6. utca

98.900.000 Ft

271.219
ID: 229418
Eladó Lakás / Tégla
Budapest V. kerület Eladó Lakás Október 6. utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Október 6. utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Október 6. utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Október 6. utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Október 6. utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Október 6. utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Október 6. utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Október 6. utca
Elhelyezkedés 1052 Budapest V. kerület
(Lipótváros)
Október 6. utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Tégla
Alapterület 94 m2
Állapot Felújított
Komfort Összkomfortos
Tetőtér Nem tetőtéri
Emelet 3. emelet
Lift Van
Fűtés Gáz - cirkó
Kilátás Udvarra néző
Tájolás délkelet
Parkolás Közterületen parkolás

Lipótváros legjobb részén eladó egy felújított lakás!
Budapesten, az V. kerület közkedvelt részén, közvetlenül a Szabadság térnél, egy perc sétára a Bazilikától, a Parlamenttől és a Dunától, az Október 6. utcában kínálunk egy lakást.
Az épület az 1900-as évek elején épült, Hudetz János tervei alapján, a rendszeres karbantartásoknak és felújításoknak köszönhetően kívül-belül egyaránt kitűnő állapotnak örvend, lifttel rendelkezik.
Az ingatlan 94 négyzetméteres, 2018-ban fejeződtek be a felújítási munkálatok. Ekkor nem csak új külsőt kapott, de műszaki korszerűsítésen is átesett. Két külön lakás került kialakításra (egy 60nm illetve egy 34nm-es), két külön konyhával illetve fürdőszobával. Így kiadásra tökéletes választás, csak úgy, mint családosoknak, akik exkluzív helyen keresnek ingatlant!
Bármi kérdése lenne, vagy megtekintené, hívjon bátran, rugalmasan megtekinthető!