Budapest V. kerület
Lipótváros Nádor utca

63.900.000 Ft

177.846
ID: 257709
Eladó Lakás / Tégla
Budapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Nádor utca
Elhelyezkedés 1051 Budapest V. kerület
(Lipótváros)
Nádor utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Tégla
Alapterület 54 m2
Szobaszám 1 + 2x½
Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Állapot Újszerű
Komfort Luxuslakás
Tetőtér Nem tetőtéri
Emelet 4. emelet
Lift Van
Fűtés Egyéb
Kilátás Utcára néző
Tájolás nyugat
Extrák Légkondicionáló

Álomlakás a Deák Ferenc térnél!

Budapest legértékesebb helyén, a Bazilikától, a Lánchídtól és a Dunaparttól egy sarokra, közvetlen a Deák Ferenc térnél, a Nádor utca és az Október 6. utca között csendes mellékutcában eladó egy frissen felújított lakás.

Az ingatlan egy az 1820-as években épült, jó állapotú liftes ház negyedik emeletén található, ablakaink a Nádor utcára néznek. A lakás 54 négyzetméter, jelenlegi elosztása szerint egy kellemes méretű nappalival, két hálószobával, külön konyhával és egy fürdőszobával rendelkezik. A lakás frissen felújított, a nyílászárók, burkolatok, teljes villanyvezetékek cseréje megtörtént. Energiatakarékos elektromos padlófűtés van a lakásban, ami lehetővé teszi a helyiségenkénti hőfok beállítását, továbbá klíma biztosítja a nyári melegben a kellemes közérzetet.

Központi lokációjából adódóan ajánlom befektetési célra, de otthont keresőknek is tökéletes választás lehet!
Kulcsom van hozzá, rugalmasan megtekinthető!

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre.
További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.