Budapest IX. kerület
Rehabilitációs terület Ferenc körút

52.900.000 Ft

147.231
ID: 256575
Eladó Üzlethelyiség / Utcai bejárattal
Budapest IX. kerület Eladó Üzlethelyiség Ferenc körútBudapest IX. kerület Eladó Üzlethelyiség Ferenc körútBudapest IX. kerület Eladó Üzlethelyiség Ferenc körútBudapest IX. kerület Eladó Üzlethelyiség Ferenc körútBudapest IX. kerület Eladó Üzlethelyiség Ferenc körútBudapest IX. kerület Eladó Üzlethelyiség Ferenc körút
Elhelyezkedés Budapest IX. kerület
(Rehabilitációs terület)
Ferenc körút
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Üzlethelyiség / Utcai bejárattal
Alapterület 63 m2
Emelet Földszint

Eladásra kínálunk a Ferenc körúton egy üzlethelyiséget (1. számmal jelölt) és egy garzon lakást (2.számmal jelölt). A két ingatlan jelenleg egybe van nyitva, de bármikor szét választható. A két ingatlan 2 külön helyrajzi számmal rendelkezik. Tulajdoni lap szerint az üzlethelyiség 13nm, a lakás 25 nm! Belmagasságuk 5 méter, így mindkét helyiségben álló galéria lett kialakítva. Az üzlethelyiségben a galéria nagysága 5 nm, a lakás galériája 20 nm!
Az üzlethelyiség utca fronti, utcai bejárattal. A lakásnak külön bejárata van a Társasház udvaráról. Mindkét ingatlan tehermentes, tulajdoni lapja rendezett!

Vevőink számára a közvetítés díjtalan!

Teljes körű, hitel- és biztosítási ügyintézéssel, kedvezményes ügyvédi munkadíjjal állunk szíves rendelkezésükre.
További információért, illetve időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressenek minket bizalommal, a telefont hétvégén is felvesszük.