Budapest IX. kerület Berzenczey utca

30.900.000 Ft

84.572
ID: 253245
Eladó Lakás / Tégla
Budapest IX. kerület Eladó Lakás Berzenczey utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Berzenczey utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Berzenczey utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Berzenczey utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Berzenczey utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Berzenczey utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Berzenczey utcaBudapest IX. kerület Eladó Lakás Berzenczey utca
Elhelyezkedés 1094 Budapest IX. kerület
Berzenczey utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Tégla
Alapterület 61 m2
Szobaszám 2
Tulajdonjog / bérleti jog Tulajdonjog
Állapot Felújított
Komfort Összkomfortos
Emelet 3. emelet
Lift Van
Fűtés Gáz - cirkó
Erkély Igen
Kilátás Utcára néző
Extrák Légkondicionáló

Eladásra kínálunk az Üllői út – Berzenczey utca sarkán egy rendezett nagypolgári épület 3. emeletén egy 61 nm –es 2 szobássá alakított lakást. A lakás ablakai az Üllői útra néznek, a Társasház bejárata szintén az Üllői útról van. A Társasházban lift üzemel. Az ingatlan a folyosó végén az utolsó , így a konyhai ablak előtt eljárás nincs. Lehetőség van egy esetleges saját terasz rész kialakítására! A szobákban és a konyhában galéria került kialakításra, így a hasznos alapterület jóval nagyobb!

A Társasház az elmúlt években folyamatos felújításon esett át, tavalyi évben a teljes tetőszerkezet rendbe lett rakva.

Az ingatlan klímával felszerelt (2 db). Az ablakok és a bejárati ajtó is cserélve lett műanyag nyílászáróra. A közművek fogyasztás alapján fizetendőek. A víz fogyasztást a közös költség tartalmazza, melynek összege 19.000 Ft/hó felújítási alappal együtt.
Ajánlom saját célra is és befektetésre is!

Vevőink számára a közvetítés díjtalan!