Budapest II. kerület
Rózsadomb

684.900.000 Ft

1.896.179
ID: 208473
Eladó Ház / Családi ház
Budapest II. kerület Eladó HázBudapest II. kerület Eladó HázBudapest II. kerület Eladó HázBudapest II. kerület Eladó HázBudapest II. kerület Eladó HázBudapest II. kerület Eladó HázBudapest II. kerület Eladó HázBudapest II. kerület Eladó HázBudapest II. kerület Eladó Ház
Elhelyezkedés 1022 Budapest II. kerület
(Rózsadomb)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi ház
Alapterület 1.070 m2
Szobaszám 10 + 2x½
Telek terület 1336 m2
Állapot Jó állapotú
Komfort Dupla komfortos
Fűtés Egyéb
Kilátás Panorámás

INGATLAN HELYSZÍNE:

II. kerület egyik legkeresettebb részén, Rózsadombon található. A környék infrastruktúrája kiváló, közlekedési szempontból is ideális, hiszen tömegközlekedéssel is és gépjárművel is könnyedén megközelíthető. Közelben iskola, óvoda található. Nagyobb bevásárlási lehetőségeket és egyéb szolgáltatásokat a közeli Mammutban vagy a Rózsakert bevásárlóközpontban elérhetők.

TELEK JELLEMZŐI:

1336nm-es, ősfákkal beültetett, sík, sarok telek.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

1920-ban Neobarokk stílusban épült, téglaépítésű, földszint + 2 emeletes, rendszeresen karbantartott és újított, 1070nm hasznos alapterülettel, 10 + 2 fél szobával rendelkező, egyedi megjelenésű, hatalmas terekkel és teraszokkal, télikerttel, klímával és lifttel felszerelt, nagypolgári ház.Összefoglalva:

Hatalmas terek, stílusos és elegáns megoldások, a kényelem és a nyugalom egyvelege. Az ember egy olyan otthonba élhet nap, mint nap, ami tökéletesen kielégíti elvárásait, kényezteti érzékeit és maximális biztonsággal megóvja szeretteit. 


PARKOLÁS:

Teremgarázsba 3 autó számára van lehetőség, ami az utcafrontról megközelíthető.