Budapest V. kerület
Belváros Aranykéz utca

55.000.000 Ft

150.830
ID: 240852
Eladó Lakás / Tégla
Budapest V. kerület Eladó Lakás Aranykéz utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Aranykéz utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Aranykéz utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Aranykéz utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Aranykéz utcaBudapest V. kerület Eladó Lakás Aranykéz utca
Elhelyezkedés 1055 Budapest V. kerület
(Belváros)
Aranykéz utca
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Lakás / Tégla
Alapterület 45 m2
Szobaszám 1
Állapot Jó állapotú
Komfort Összkomfortos
Tetőtér Nem tetőtéri
Emelet 5. emelet
Lift Van
Fűtés Házközponti fűtés
Belmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Egy helyiségben
Kilátás Utcára néző
Tájolás kelet

V. kerület, közkedvelt részén, a méltán népszerű Váci utca vonzáskörében, pár lépésre a Duna partjától, az Erzsébet tértől és a Bazilikától, az Aranykéz utcában, egy 1986-ban, kortársi modern stílusban épült, gyönyörűen felújított, 2 lifttel rendelkező ház, magas emeletén kínálunk eladásra egy igazi kuriózumot.

Az ingatlant folyosóról tudjuk megközelíteni. 45nm-es, 1 szobás garzonlakás, külön konyhával. Keleti fekvésének és hatalmas ablakainak köszönhetően az ingatlant egész nap körbejárja a napfény. Az ingatlan jó állapotú, igény szerint felújítandó.
A házból kilépve rögtön az igazi belvárosban találjuk magunk, közvetlen a Vörösmarty tér és a Fashion street mellett.
A közlekedés is kiválónak mondható, metrók (1,2,3), buszok, villamos szinte azonnal elérhetők. A környék infrastruktúrája az egyik legkiemelkedőbb Budapesten, egyetemek, iskolák, éttermek és egyéb szolgáltató egységek szinte azonnal elérhetőek.
Kiváló elhelyezkedésének és adottságainak köszönhetően, az ingatlan könnyen bérbeadható, remek befektetési lehetőség, de saját, illetve első lakásban gondolkodóknak is egyaránt ajánlom.